Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Sustinerea clientilor, beneficiari ai schemelor de sprijin implementate de APIA in Campania 2018 (Schema de plata unica pe suprafata - SAPS, Plata redistributiva, Masuri compensatorii de dezvoltare rurala aplicabile pe terenuri agricole)

Dobanda avantajoasa, in lei

Nu se solicita contributie proprie

Garantii flexibile

Banca ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.

Clienti eligibili: fermierii activi persoane fizice si/sau persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafetelor de teren agricol si/sau detinatori legali de animale, potrivit legislatiei in vigoare: producatori agricoli individuali (persoane fizice), societati agricole private, respectiv asociatii agricole cu personalitate juridica, asociatii agricole familiale, asociatii de producatori agricoli, grupuri de producatori, societati comerciale si cooperative agricole constituite conform legislatiei in vigoare.

Destinatia creditului: finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente.

Scadenta creditului: unica, la data stabilita pentru efectuarea platilor de catre A.P.I.A. in Conventiile (dupa caz in Actele Aditionale) incheiate de Banca privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente.

Valoarea creditului: maximum 80% din suma cuvenita conform Adeverintei eliberate de A.P.I.A., in functie de analiza economico-financiara a clientului.

Contributie proprie: nu se solicita.

Valuta: LEI

Dobanda: ROBOR 6M + 1,95%

Comisioane:  La acordarea creditului se va percepe un singur comision de acordare de 0,95%, flat aplicat la valoarea creditului acordat.

Garantii:
- cesiunea creantelor pe care beneficiarii le au fata de APIA, constand in sumele cuvenite conform Adeverintei eliberate de APIA, derulate prin contul Beneficiarului deschis la Banca;
- ipoteca mobiliara pe conturile curente ale clientului deschise la Banca;
- fideiusiune.